Vrăjitorii cu flăcări în capitala Olteniei, pentru ieşirea din criză a României: "Parlamentarii vor trăi ca regii în 2011"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Vrăjitoarele au aprins focul lângă o baltă, ca să descânte pentru binele ţării.
Craiova: Vrăjitoarele au aprins focul lângă o baltă, ca să descânte pentru binele ţării.

Zeci de olteni au trecut pragul vrăjitoarelor în această perioadă, pentru a afla dacă anul 2011 va fi unul bogat.

Ghicitoarele din Bănie au avut de lucru în această perioadă, pentru că doljenii le-au bătut la uşă încontinuu. Vrăjitoarele spun că au avut client după client, majoritatea interesaţi de traiul lor în 2011. "Oamenii vor să ştie dacă vor avea o viaţă mai bună sau rea. Sunt disperaţi. Marea parte vin de la ţară şi vor să le zic dacă li se va mai tăia salariul, dacă vor avea noroc în dragoste, dacă îşi vor găsi de muncă. Vin şi bărbaţi, dar mai multe sunt femei", ne-a spus vrăjitoarea Anastasia Gogoiu. 

Au aprins focul, lângă baltă

Vrăjitoarele s-au întâlnit la începutul săptămânii în Craiova, ca să descânte pentru ieşirea din criză a României. "Ne-am adunat lângă o baltă, unde am aprins un foc mare. Am fost vreo zece persoane în vârstă, am avut cruci şi toate cele necesare ritualului. Acolo ne-am unit puterile şi am chemat spiritele", ne-a povestit Margareta, una dintre cele mai căutate vrăjitoare din Craiova. Aceasta previzionează că anul 2011 va fi unul cu multă pace şi linişte în rândul românilor, mai puţin al parlamentarilor, "că acolo se va lăsa cu scandal. Unde nu e dreptate, nu e bine. Se vor certa, va fi agitaţie.  Dar din luna august România începe să îşi revină din criză, să fie mai bogată, să se găsească locuri de muncă, lumea nu va mai muri de foame. Dar trebuie să avem răbdare, aşa zic spiritele", a mai spus vrăjitoarea Margareta.

Blesteme bizare în cele mai importante biserici din capitala Olteniei (FOTO)

EXCLUSIV Un val de blesteme bizare a cuprins bisericile din capitala Olteniei

Şi vrăjitoarea Anastasia susţine că o vom duce mai bine. "Oamenii nu vor mai sta fără un ban în buzunar. Dar chiar aşa, parlamentarii se vor bătea pentru ciolan, că aşa le e felul. Ei vor trăi ca regii. Spiritele ne-au spus că pe-acolo nu va ajunge sărăcia", ne-a spus ghicitoarea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite