Craiova: Un muncitor s-a prăbuşit de la 15 metri înălţime în cimentul proaspăt turnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craiovean de 49 de ani a căzut în urmă cu câteva minute de pe schelele blocului turn S200, chiar înainte de terminarea programului. Bărbatul a murit.

Martorii spun că tragedia s-a petrecut în câteva fracţiuni de secunde şi că doar au văzut trupul unui om căzând în gol. Iulică Niţu avea 49 de ani şi lucra cu forme legale. Angajatul firmei Polistart era căsătorit şi avea patru copii, dintre care unul înfiat. La ora 17.00 ar fi terminat programul.

Citeşte şi:

Topul celor mai periculoase meserii


Avea patru copii. Unul dintre ei era înfiat

Angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o anchetă, pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului. Din primele cercetări, este vorba de un accident de muncă.

Medicii spun că muncitorul nu a mai putut fi salvat. "Am fost solicitaţi pentru un accident de muncă, o cădere de la înălţime a unui bărbat care prezenta politraumatism cranio-facial grav deschis, cu fractură cervicală, multiple contuzii. Decesul a survenit în foarte scurt timp de la producerea accidentului", a declarat dr. Antonie Septimius, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Trupul neînsufleţit al muncitorului a fost transportat la morga Spitalului Nr. 2, în vederea efectuării necropsiei.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite