Craiova: Tânărul care a lăsat-o însărcinată pe eleva care s-a spânzurat nu vrea să mai audă de femei timp de o jumătate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prieten al Cristinei Geonea (18 ani), liceana care s-a sinucis pentru că nu avea bani de avort, spune că a întrerupt legătura cu fata cu care a înşelat-o pe iubita care urma să-i devină soţie.

Gigel Iovan (20 de ani) a povestit că încă vorbeşte cu tânăra cu care a înfiripat o relaţie în timp ce era împreună cu eleva Liceului Nr. 10 din Craiova, Cristina (foto jos).

image

Pauză timp de şase săptămâni

Acesta spune însă că a hotărât ca, pentru o perioadă, să stea la distanţă de prietena pe care o are la acest moment, în memoria celei pe care a lăsat-o însărcinată şi care şi-a pus capăt zilelor săptămâna trecută. "Am decis ca o jumătate de an, cât ţinem doliu, să nu ne vedem. Mai discutăm la telefon, pentru că nu ne-am separat. Ţin la ea, nu pot nega. Am iubit-o şi pe Cristina destul de mult, asta ştiu sigur", a spus Gigel, care explică motivele pentru care nu i-a rămas fidel persoanei cu care a format un cuplu aproape trei ani. "Am făcut însă acest lucru din ambiţie, pentru că şi ea avea un prieten, în acelaşi timp", ne-a spus tânărul.

Dă click pentru a afla poveştea şocantă a unei liceene care s-a sinucis:

S-a spânzurat pentru că nu a avut bani de avort

Gigel susţine că a aflat de sarcina Cristinei încă din prima lună şi că atunci a decis că nu vrea copilul. "Eram prea tânăr. Cred că nici ea nu îl dorea. Ar fi făcut avort, însă nu ne permiteam. Am zis să mai aşteptăm câtva timp, ca să facem rost de nişte bani. Nu s-a mai întâmplat asta, pentru că ne-am certat, între timp", a adăugat Gigel. Acesta spune că nu a uitat-o pe Cristina şi că se gândeşte la ea în permanenţă, chiar dacă este împreună cu o altă fată. "Când sunt singur, îmi vine să înnebunesc. Mă simt şi eu puţin vinovat pentru că nu i-am mai dat atenţie. Mă gândesc poate că era posibil să o evităm", a completat acesta.

Citeşte AICI ultimele mesaje pe care Cristina i le-a trimis lui Gigel:

"Dacă nu răspunzi mă omor!

Gigel recunoaşte că este un bărbat gelos, lucru care ar fi putut afecta relaţia. "Poate că eram prea gelos, însă am iubit-o. Degeaba familia ei zice că din cauza mea s-a omorât. Nu e adevărat în totalitate. Ca să spun adevărul, şi de ei îi era teamă, că tatăl ei era cam aspru. Îi era frică să îi spună că era gravidă, ca să nu îi facă ceva", a încheiat fostul prieten al Cristinei.

Pe de altă parte, părinţii elevei spun că nu erau prea duri cu aceasta şi aruncă vina morţii Cristinei pe Gigel. "Nu a vrut să recunoască copilul, iar Cristina a rămas dezamăgită. Trebuia să îi fie alături, nu să o abandoneze", a afirmat Marin Paraschiv, de 41 de ani, tatăl elevei (foto jos).

image

Află de AICI cum îşi explică tânărul gestul fetei:

"Nu trebuia să rămână gravidă! M-am oferit să îi dau bani să scape de copil"

Cristina Geonea, elevă în clasa a XII-a la Liceul Nr. 10 din Craiova, şi-a pus capăt zilelor pentru că a rămas însărcinată. Prietenul ei nu a recunoscut copilul, iar ea nu a avut bani de avort. Fata s-a spânzurat la săptămâna trecută cu un cordon de o grindă, în şopronul bunicii sale din cartierul craiovean Făcăi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite