Craiova: Tânărul care a lăsat-o însărcinată pe eleva care s-a sinucis: "Nu trebuia să rămână gravidă! M-am oferit să îi dau bani să scape de copil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detalii cutremurătoare ies la suprafaţă în cazul elevei însărcinate în luna a cincea, din Craiova, care săptămâna trecută s-a spânzurat în şopronul bunicii sale. Apropiaţii spun că fata ar fi vrut să păstreze copilul, însă fostul prieten i-ar fi cerut să avorteze.

Părinţii Cristinei Geonea (18 ani), elevă în clasa a XII-a la Liceul Nr. 10 din Craiova, care şi-a pus capăt zilelor din cauză că nu avea bani de avort, scot la suprafaţă secretele relaţiei dintre fiica lor şi Gigel Iovan (20 de ani), tânărul cu care avea o relaţie de aproape trei ani. 

Citeşte AICI povestea şocantă a unei liceene care s-a spânzurat:

S-a sinucis pentru că nu a avut bani de avort

După înmormântare, părinţii fetei nu au mai putut închide ochii, încercând să afle cine este vinovat de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei lor. Pentru că nu au vrut să se lase cu scandal, au acceptat chiar ca fostul prieten să stea la căpătâiul fetei decedate, înainte de a fi dusă la mormânt.  Ziua următoare, când întrebările începeau să-şi găsească răspunsuri şi misterele erau pe cale să se elucideze, părinţii Cristinei şi-au dat seama că însuşi fostul iubit a împins-o să recurgă la tragicul gest. „Am citit mesaje ei de pe telefonul mobil, în care Gigică o ameninţa cu moartea. Nu ştiam de aceste lucruri, până ieri. Dacă cineva mi-ar fi spus asta mai devreme, aş fi dat cu el de toţi pereţii”, spune Marin Paraschiv, de 41 de ani, tatăl Cristinei (foto jos).

image

Pe de altă parte, Gigel spune că i-a cerut fetei să scape de sarcină şi chiar i-ar fi propus să-i dea bani de avort, lucru care ar fi descurajat-o pe Cristina. „Nu trebuia să rămână gravidă! M-am oferit să îi dau bani să scape de copil. Nu sunt nici eu bogat, însă i-am zis că mă împrumut, că trebuie să rezolvăm problema asta. Când a auzit asta, mi-a spus că nu mai are nevoie de nimic din partea mea şi să o las în pace, că şi-a dat seama ce simt pentru ea”, ne-a spus tânărul.

Vezi AICI ultimele mesaje pe care Cristina i le-a trimis lui Gigel, înainte de a-şi pune ştreangul la gât:

"Dacă nu răspunzi mă omor!"

Părinţii Cristinei spun că fiica lor şi-a dorit să păstreze copilul şi să rămână cu Gigel, pe care îl iubea din tot sufletul, însă faptul că a fost respinsă de acesta ar fi făcut-o să sufere prea mult. „Cristina era o fată credincioasă şi nu ar fi vrut să omoare un copil, decât dacă era obligată. Chiar dacă avea 18 ani, ar fi păstrat copilul şi l-am fi crescut noi. Ea oricum termina liceul şi nu mai era o problemă. Ar fi urmat nişte cursuri de specializare în vreun domeniu şi-şi făcea un rost în viaţă”, a adăugat tatăl fetei. Gigel recunoaşte că nu era hotărât dacă să o ia de soţie pe Cristina însă, dacă s-ar fi dovedit că era fiul său, ar fi cerut-o de nevastă. „O luam la mine şi asta era! Nu aveam încotro”, a completat fostul prieten al fetei sinucigaşe (foto jos).

image

Colegii Cristinei spun despre aceasta că era îndrăgostită nebuneşte de Gigel şi că era în stare să îşi dea viaţa pentru el. " O singură colegă a ştiut că este însărcinată. Cristina i-a trecut totul cu vederea lui Gigel. Însă a ieşit câteva zile cu un alt băiat, sperând să facă rost de bani pentru întrerupere de sarcină. Şi el a făcut acelaşi lucru, s-a văzut în acelaşi timp cu o altă fată”, a spus Sonia, una dintre cele mai bune prietene ale Cristinei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite