Spitalul CFR din Craiova, în continuare pe apă rece. Boilerele abia fac faţă avalanşei de pacienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea spitalului a amplasat un singur boiler în băile bolnavilor, după ce craiova.adevarul.ro a relatat că pacienţii internaţi nu primesc apă caldă.

La două luni după ce craiova.adevarul.ro a relatat că bolnavii de la Spitalul CFR se spală cu apă rece, după ce s-a defectat centrala termică, situaţia a rămas neschimbată. Din luna februarie, când centrala s-a stricat, conducerea instituţiei a amplasat în mai multe băi 12 boilere. Majoritatea pacienţilor nu apucau însă să-şi facă duş cu apă caldă. La o zi după ce informaţia a fost făcută publică, în spital a mai fost amplasat un boiler. Ultimul. Cadrele medicale ne-au spus ieri că pacienţii în continuare nu au apă caldă. Conducerea spitalului a refuzat să comenteze această situaţie. Directorul medical, doctorul Tiberiu Ţenea, a precizat în această dimineaţă că nu poate da declaraţii pentru că nu are aprobare de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Bolnavii operaţi la un spital din Craiova fac duş cu apă rece: "Omul nu se mai spală ca pe vremuri, pentru numele lui Dumnezeu!"

VIDEO EXCLUSIV: Vezi în ce condiţii groaznice fac duş bolnavii internaţi la un spital din Craiova

Câţiva bolnavi de la Spitalul CFR trec pe apă caldă, după ce au fost publicate imagini groaznice din duşurile unităţii

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite