Ameninţări cu instanţa, la Spitalul Filantropia. Angajaţii, revoltaţi de schimbările anunţate: "E ilegal să ni se ia din paturi, să se facă reorganizare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Sindicatului SANITAS de la Spitalul Nr. 2 spun că vor acţiona spitalul în instanţă, dacă se va pune în aplicare proiectul de reorganizare a unităţii medicale.

Conducerea sindicatului spune că reorganizarea Spitalului Municipal nu se poate face, "pentru că noi suntem oricum în litigiu cu Ministerul Sănătăţii. Am trimis adrese Primăriei Craiova, ministerului, consiliului de administraţie a spitalului, în care am spus că nu e legal să se facă reorganizarea la noi, în sensul ca nu e legal să se ia din paturile de la Neonatologie. Vom face tot ce ţinede noi să nu se facă reorganizarea, să ni se ia din paturi", a declarat Constanţa Bărbulescu, lideră de Sindicat Sanitas al Spitalului Municipal.

"Bolnavii nu or să mai ştie unde să se ducă"

Aceasta susţine că reorganizarea spitalului va aduce prejudicii instituţiei, "bolnavii nu or să mai ştie unde să se ducă, dacă se vor tot face mutări. Plus că, dacă la anul se va face un spital municipal prin comasarea celor trei spitale din subordinea Primăriei, ce rost mai au atâtea schimbări? S-au gândit (directori - n.r.) să facă asta tocmai acum, când se apropie iarna?", a adăugat Constanţa Bărbulescul, lideră de Sindicat SANITAS.

Conducerea Spitalului Filantropia a iniţiat un proiect de reorganizare a spitalului, care a fost aprobat de Primăria Craiova. Citeşte AICI mai multe despre acest proiect:

Reorganizări de amploare la Spitalul Filantropia! Primăria a dat undă verde pentru schimbări importante în secţii

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite