Craiova / SURSE "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia": Casiera, şoferul şi directorul financiar sunt pe mână?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din cadrul comisiei care cercetează cazul deplasării maşinii Ford la Bucureşti într-o problemă personală suspectează că ar fi implicaţi casiera şi şoferul.

Voci din rândul membrilor comisiei formate pentru a cerceta cazul autoutilitarei care a fost condusă la Bucureşti de un angajat al spitalului fără ordin de deplasare lansează o ipoteză menită să clarifice scandalul. Potrivit unor surse care anchetează acest caz, casiera ar fi eliberat bonurile în înţelegere cu Elisabeta Lăjea, directorul financiar contabil al Spitalului Nr.2. Aceleaşi surse spun că maşina a plecat din incinta Spitalului Filantropia la data de 17 martie, tot atunci când de la casierie au fost eliberate bonurile de benzină. Numai că bonurile ar fi fost înregistrate cu semnatătura şoferului şi a casierei cu o zi mai târziu, zi în care conducătorul auto în cauză era la Bucureşti. "Dintre toţi, cred că şoferul a fost un pion, un simplu angajat care, dacă şeful îi spune să facă ceva, normal că se supune, că n-are încotro", ne-a spus unul dintre membrii comisiei de cercetare.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Municipal:

Director bănuit că a folosit în scopuri personale maşina donată de Ford

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

Elisabeta Lăjea, directorul financiar al unităţii medicale este implicat într-un scandal, după ce mai mulţi angajaţi au acuzat-o că a folosit autoutilitara spitalului în scopuri personale. Directorul a recunoscut că a trimis şoferul spitalului cu maşina Ford ca să ducă la o policlinică capitală nişte acte medicale, să care de la soacră mai multe piese de mobilier şi o cuşcă, însă a precizat că a suportat costul benzinei. Managerul spitalului a format o comisie de cercetare în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite