Primarul Antonie Solomon, în vizită la Spitalul de Boli Infecţioase. Află când va face edilul turul spitalului măcinat de scandaluri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anunţat că săptămâna viitoare va ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş".

Edilul spune că vizita va avea loc marţi sau miercuri. "Voi merge la spital, dar va fi o vizită discretă, pentru că mă duc să stau de vorbă cu cei din conducere, să văd de la faţa locului cum stau lucrurile acolo. Am un proiect mare care include toate spitalele din subordinea Primăriei, şi de aceea trebuie să văd cu ochii mei, nu să mă iau după spusele altora, care este situaţia. După aceea, voi merge şi la Spitalul de Neuropsihiatrie", a declarat pentru Adevarul Antonie Solomon.

Edilul a făcut săptămâna trecută şi turul Spitalului Municipal Filantropia.

Citreşte AICI despre scandalurile petrecute la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş":

Asistent medical de la Compartimentul de Reanimare al Spitalului de Boli Infecţioase, în arest pentru trafic de influenţă. Angajatul a cerut mită 8.000 de euro

Craiova.adevarul.ro vă dezvăluie zi de zi toate detaliile anchetei în cazul morţii suspecte de la Spitalul de Boli Infecţioase

O firmă care lucrează pardoseli a vândut Spitalului de Boli Infecţioase din Craiova cămăşi la preţ dublu

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite