Craiova: O persoană a murit şi alte trei au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martorii spun că, şoferii celor două autoturisme un BMW şi un Volkswagen Bora  s-au ciocnit frontal. Oamenii au spus că ambii conducători auto au avut viteză şi nu au mai putut evita accidentul.

 În urma impactului o persoană a decedat pe loc, iar alte trei au fost duse  de urgenţă la spital. „ La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, care au acordat primul ajutor victimelor.  În acest moment primesc îngrijiri medicale la spitalul din Craiova “, a spus Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Dolj. În acest moment oamenii legii efectuează cercetării pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea tragicului accident, care a avut loc între Radovan şi Perişor.

Din cauza vitezei autoturismele au fost distruse în proporţie de 70%

image


O minoră în stare gravă la spital

Pompierii au mai intervenit în această dimineaţă pentru a salva viaţa unei fetiţe, care în urma unui accident a rămas captivă în fiarele contorsionate ale maşinii în care se afla. „ Tânăra are un traumatism cranian acut, traumatism coloană cervical şi traumatism abdominal. A fost transportată la spitalul din Craiova pentru investigaţii amănunţite “, a mai declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Dolj.

  Femeie ucisă de maşina şcolii de şoferi, care fusese izbită de o cisternă de 20 de tone. Medicii s-au chinuit 40 de minute să o resusciteze (GALERIE FOTO)
Accidentul a avut loc la km 21 pe D.E în apropiere de Balş. Şoferul vinovat de producerea accidentului este din Slatina şi a fost prins chiar în timp ce încerca să scape de numeral de înmatriculare ale autoturismului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite