Noul manager al Spitalului Filantropia va răspunde vineri la întrebările cititorilor postate pe craiova.adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul George Bogdan Ungureanu, instalat în această lună în funcţia de manager al Spitalului Municipal, a anunţat că vineri va răspunde tuturor întrebărilor puse de olteni pe site-ul craiova.adevarul.ro.

Medicul George Bogdan Ungureanu ne-a spus în urmcă cu câteva minute că va da răspuns fiecărei întrebări postate de cititori pe site-ul craiova.adevarul.ro. "Vinerea aceasta vă voi răspunde tuturor curiozităţilor", a declarat noul manager.

Citeşte AICI ce întrebări au pus până în prezent cititorii noului şef al unităţii spitaliceşti.

Medicul Bogdan George Ungureanu, din cadrul Clincii 1 Medicale, a fost instalat săptămâna trecută în funcţia de manager al Spitalului Municipal Filantropia. Acesta a înlocuit-o pe medicul endocrinolog Mihaela Tătaru Abagiu, care şi-a dat demisia în miezul scandalurilor.

Nereguli şi proteste

Numele Spitalul Municipal a fost legat în ultima perioadă de mai multe scandaluri. Salariaţii au protestat în numeroase rânduri după ce le-au fost tăiate din sporuri. O comisie a Primăriei Craiova a făcut un control prin care a scos la suprafaţă nereguli grave, printre care achiziţii de medicamente fără a fi organizate licitaţii sau materiale sanitare cumpărate la suprapreţ. Tot la Spitalul Nr. 2 au expirat medicamente pentru bolnavii de cancer şi leucemie în valoare de 180.000 de lei, după ce Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a blocat timp de un an programul naţional de oncologie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite