Pune AICI întrebări noului manager al Spitalului Filantropia, instituţie renumită pentru scandaluri cu maşini şi pastile expirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Bogdan Ungureanu, noul manager al Spitalului Filantropia, va acorda un interviu în care va răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Săptămâna viitoare, noul manager va da răspunsuri tuturor întrebărilor pe care le veţi posta pe site-ul craiova.adevarul.ro, la secţiunea "Comentarii".

Medicul Bogdan George Ungureanu, din cadrul Clincii 1 Medicale, a fost instalat în această săptămână în funcţia de manager al Spitalului Municipal Filantropia. Acesta a înlocuit-o pe medicul endocrinolog Mihaela Tătaru Abagiu, care şi-a dat demisia în miezul scandalurilor.

Nereguli şi proteste

Numele Spitalul Municipal a fost legat în ultima perioadă de mai multe scandaluri. Salariaţii au protestat în numeroase rânduri după ce le-au fost tăiate din sporuri. O comisie a Primăriei Craiova a făcut un control prin care a scos la suprafaţă nereguli grave, printre care achiziţii de medicamente fără a fi organizate licitaţii sau materiale sanitare cumpărate la suprapreţ. Tot la Spitalul Nr. 2 au expirat medicamente pentru bolnavii de cancer şi leucemie în valoare de 180.000 de lei, după ce Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a blocat timp de un an programul naţional de oncologie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite