Medic neonatolog adus la Spitalul Filantropia, la secţia unde este nevoie de specialişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţia de Neonatologie a Spitalului Filantropia. Foto: Arhivă.
Secţia de Neonatologie a Spitalului Filantropia. Foto: Arhivă.

La Secţia de Neonatologie a Spitalului Filantropia, unde este criză de specialişti,  a fost adus un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Conducerea instituţiei spune că secţia mai are nevoie de patru doctori.

Conducerea Spitalului Filantropia a anunţat că la Secţia de Neonatologie a fost adus un medic, numărul specialiştilor ajungând astfel la patru. "Medicul neonatolog a venit în luna octombrie prin transfer de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova", a informat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul spitalului. Acesta a precizat că unitatea mai are nevoie de patru neonatologi. "În mod normal, la Neonatologie ar trebui să lucreze opt medici", a precizat managerul spitalului.

Secţia de Neonatologie a Spitalului Nr 2 s-a confruntat în această vară cu o criză de medici după ce şefa secţiei a ieşit la pensie. Trei neonatologi au ajuns să îngrijească, în ture, 50 de bebeluşi, mulţi dintre aceştia cu afecţiuni severe. Pentru a uşura activitatea cadrelor de pe secţie, directorii i-au delegat pe pediatri să îşi ajute colegii.

Citeşte AICI despre această situaţie de la Spitalul Nr. 2:

Criză de doctori la Neonatologie, după ce şefa secţiei s-a pensionat. Pediatrii de la Spitalul Filantropia, puşi să îngrijească bebeluşii

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite