Managerul Spitalului Filantropia răspunde întrebărilor puse de cititori pe craiova.adevarul.ro. "Vom mai face disponibilizări pe criterii clare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Filantropia, a anunţat că personalul va mai trece printr-un val de disponibilizări.

Managerul a răspuns mai multor cititori care au întrebat dacă se vor mai face disponibilizări la Spitalul Nr. 2. Doctorul George Bogdan Ungureanu a precizat că vor mai fi daţi afară angajaţi, "pentru că trebuie să ne încadrăm în cheltuielile de personal de 70%, după cum prevede legea. În luna aprilie, spre exemplu, aceste cheltuieli au ajuns la 86%, ceea ce este destul de  mult. Nu ştim încă cine va fi disponibilizat şi de câţi angajaţi este vorba, însă nu vizăm doar personalul TESA, ci şi personalul medical, pentru că sunt specialităţi unde şi numărul de medici este mai numeros. O problemă este cea a salariilor, într-adevăr, însă cu siguranţă vom face disponibilizări pe criterii de evaluare clare, pentru a nu da curs suspiciunilor", a declarat astăzi managerul Spitalului Filantropia.

În luna februarie, conducerea spitalului a dat preavizele la 27 de angajaţi din cadrul personalului TESA.

Citeşte AICI toate întrebările puse de cititori managerului Spitalului Municipal:

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla toate răspunsurile managerului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite