Craiova: Mama militarului mort în tragedia aviatică de la Braşov a leşinat, înainte ca fiul său să fie înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al militarului Claudiu Dragnea, care a decedat în tragedia aviatică din munţii Bucegi, a fost adus aseară la Poiana Mare, unde astăzi va fi înmormântat. Mama acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a prăbuşit la pământ.

În curtea căpitanului din comuna Poiana Mare este jale. Elena Dragnea, mama acestuia, a leşinat de durere şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a primit calmante, ca să poată rezista, în momentul în care fiul său va fi dus la groapă.

Vezi VIDEO şi GALERIE FOTO de la Aeroportul Internaţional Craiova, când a fost adus sicriul în Bănie:

"Mi-ai distrus viaţa! De ce ai făcut asta?"

Şi Hermina Dragnea, soţia militarului, însărcinată în luna a cincea, a fost supusă mai multor controale din partea doctorilor, pentru a evita complicaţii cu starea de sănătate. Medicii au spus că sarcina nu a fost afectată şi că investigaţiile au fost făcute în mod preventiv. Tatăl lui Claudiu Dragnea a plâns încontinuu şi nu s-a dezlipit de sicriu, lângă care a fost aşezată încă de aseară o elice. “Mi-ai distrus viaţa! De ce ai făcut asta?”, au fost singurele cuvinte pe care acesta le-a strigat toată seara, printre lacrimi. Garda de onoare a stat în permanenţă în camera unde s-a aflat sicriul.


Sicriul învelit în tricolor


Aeronava militară în care s-a aflat trupul neînsufleţit al căpitanului Claudiu Dragnea a aterizat aseară pe Aeroportul Internaţional Craiova. Sicriul, care a fost adus din Bucureşti, a fost acoperit cu steagul tricolor şi a fost transportat la Poiana Mare cu un camion militar.
Claudiu Dragnea (31 de ani), de la Şcoala Militară de Aviaţie „Boboc”, a fost singurul român din elicopterul care luni s-a prăbuşit luni pe crestele munţilor Bucegi, din judeţul Braşov. În elicopterul de tip CH-53 se mai aflau şase militari israelieni, care au decedat.  Anchetatorii iau în calcul ca accidentul să se fi produs din cauza condiţiilor meteo sau a stării aparatului de zbor. Potrivit unor surse militare, cea mai probabilă explicaţie ar fi apariţia în zona de zbor a unui curent de aer puternic, ce nu putea fi detectat.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite