Craiova: Sicriul cu trupul neînsufleţit al militarului mort în tragedia aviatică din munţii Bucegi a ajuns în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava militară în care s-a aflat trupul neînsufleţit al căpitanului Claudiu Dragnea a aterizat în urmă cu câteva minute pe Aeroportul Internaţional Craiova.

Sicriul, care a fost adus din Bucureşti, a fost acoperit cu tricolorul şi în aceste momente este transportat înspre Poiana Mare cu un camion militar. De sicriul acestuia nu s-a dezlipit soţia acestuia, însărcinată în cinci luni, şi fratele militarului.

Hermina Dragnea (foto centru jos), soţia căpitanului, în momentul când coboară din aeronava militară.

image

La aeroport s-a aflat şi o ambulanţă cu personal medical pregătit să intervină. Înmormântarea va avea loc mâine la Poiana Mare, comuna unde căpitanul a copilărit.

Tragedie cu şapte victime

Claudiu Dragnea (31 de ani), de la Şcoala Militară de Aviaţie „Boboc”, a fost singurul român din elicopterul care luni s-a prăbuşit luni pe crestele munţilor Bucegi, din judeţul Braşov. În elicopterul de tip CH-53 se mai aflau şase militari israelieni, care au decedat.  Anchetatorii iau în calcul ca accidentul să se fi produs din cauza condiţiilor meteo sau a stării aparatului de zbor. Potrivit unor surse militare, cea mai probabilă explicaţie ar fi apariţia în zona de zbor a unui curent de aer puternic, ce nu putea fi detectat.

Sicriul a fost adus cu o aeronavă militară AN-26.

image

Soţia militarului, Hermina Dragnea, a venit cu aeronava şi a stat nedezlipită de sicriu.

image
image
image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite