Întârzieri de salarii, la Spitalul CFR din Craiova. Angajaţii nu şi-au primit lefurile de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul CFR din Craiova. Foto: Arhivă.
Spitalul CFR din Craiova. Foto: Arhivă.

Angajaţii Spitalului CFR din Craiova spun că nu şi-au primit salariile, deşi acestea trebuiau  virate la data de 12 ale lunii.

Angajaţii Spitalului CFR din Craiova spun că nu şi-au primit salariile, deşi a trecut o săptămână de când trebuiau să fie virate. "Nu l-am primit (salariul - n.r.)", a spus doctorul Tiberiu Ţenea, chirurg în cadrul unităţii medicale şi fost manager al spitalului. Doctorul Ţenea a precizat că la data de 5 decembrie, când şi-a pierdut funcţia de manager, spitalul nu avea bani pentru cheltuielile cu salariile. "Nu, nu erau bani pentru salarii din luna septembrie", a precizat fostul manager al Spitalului CFR.

Spitalul CFR din Craiova s-a confruntat în ultimul an cu probleme financiare mari, care au dus şi la schimbarea de directori. Lipsa banilor pentru plata salariilor a fost una dintre cauzele pentru care fostul manager a demisionat.

Doi directori de la Spitalul CFR şi-au depus demisiile. Managerul spune că nu are bani pentru salariile angajaţilor

Contactat telefonic, actualul manager al Spitalului CFR din Craiova, medicul Mihaela Popescu,  nu a dat declaraţii pe acest subiect. "Nu sunt probleme cu banii. Momentan nu avem purtător de cuvânt", a declarat medicul Popescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite