Doi directori de la Spitalul CFR şi-au depus demisiile. Managerul spune că nu are bani pentru salariile angajaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Irinel Şoşea, director medical al Spitalului CFR din Craiova, şi-a întocmit săptămâna trecută cererea de demisie.
Irinel Şoşea, director medical al Spitalului CFR din Craiova, şi-a întocmit săptămâna trecută cererea de demisie.

Managerul şi directorul medical al Spitalului CFR din Craiova şi-au întocmit demisiile săptămâna trecută din funcţiile pe care le ocupă de aproape două luni.  Managerul spune că a luat această decizie din cauza problemelor cu care se confruntă unitatea medicală.

Doctorul Tiberiu Ţenea, manager al Spitalului CFR din Craiova, aflat astăzi la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii pentru a discuta problemele cu care se onfruntă spitalul din Craiova şi care l-ar fi determinat să îşi depună demisia, a declarat că aşteapta să îi fie aprobată cererea de demisie, pe care a întocmit-o încă de joi, 20 octombrie. Doctorul Ţenea a spus că a ales să renunţe la această funcţie „pentru că nu sunt bani, din cauza sărăciei din spital, din cauza jafurilor care se întâmplă în spital, din cauza problemelor din spital. Nu avem bani să plătim salariile angajaţilor lunile următoare.  Am cerut, cum să nu cer bani ministerului, dar vedeţi şi dumneavoastră dacă i-am primit sau nu. Da, este scrisă demisia, încă nu este aprobată”, a declarat luni doctorul chirurg Tiberiu Ţenea. Doctorul Irinel Şoşea, în prezent director medical al spitalului, a refuzat să facă comentarii cu privire la demisia depusă.

Doctorul Bebe Martin, în prezent director al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, a ocupat funcţia de manager al Spitalului CFR din Craiova până la începutul lunii septembrie, când a fost demis de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Citeşte mai multe despre această situaţie şi ce spun poliţiştii despre dosarele de cercetare de la Spitalul CFR mâine, în Adevărul de Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite