Craiova: Ford începe angajările masive la fabrica de automobile din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse apropiate companiei au declarat pentru Mediafax că în perioada următoare va fi demarată o campanie masivă de angajări la uzină.

Numărul angajaţilor ar trebui să ajungă de la 3.600, cât are în prezent uzina, până la 7.000, cifră corespunzătoare producţiei la capacitate maximă. Reprezentanţii Ford îşi devansează astfel planurile, după ce, în cadrul unei întâlniri oficiale între preşedintele Ford Europa, Stephen Odell, şi preşedintele României, Băsescu le-a trasat celor de la Ford un termen limită pentru modelul B-Max, cel care ar urma să fie produs la Craiova.. „Aştept să văd prototipul în luna mai, potrivit intenţiilor dumneavoastră”, le-a spus preşedintele Băsescu reprezentanţilor Ford.
Înainte de întâlnirea lui Odell cu Traian Băsescu, Ford anunţase asamblarea modelelor de preserie pentru a doua jumătate a acestui an.

Ford a precizat că până în prezent au fost angajaţi în cadrul uzinei 90 de electricieni, după ce "Adevărul de Seară" Craiova a scris despre faptul că în fabrică ar fi fost angajate doar 25 de persoane, potrivit unor candidaţi la aceste posturi dar şi unor surse din interiorul fabricii din Bănie. La momentul respectiv, Ford nu a dorit să facă niciun comentariu despre acuzaţiile aduse. Povestea angajărilor a fost relatată pe larg aici şi aici.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite