Craiova: Familia fetei împuşcate de criminalul Dinu: "A omorât-o din gelozie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Părinţii Alexandrei Iancu îşi plâng fiica ucisă de fiul poliţistului.
Craiova: Părinţii Alexandrei Iancu îşi plâng fiica ucisă de fiul poliţistului.

Mihai Iancu, tatăl tinerei de 19 ani, care anul trecut a fost împuşcată mortal de băiatul unui agent de poliţie, este revoltat că justiţia l-a eliberat pe criminal. Acesta este convins că Ionuţ Dinu (20 de ani) le-a omorât fiica intenţionat, din invidie, pentru că fata era foarte îndrăgită de către familia poliţistului.

Află date despre modul în care s-a desfăşurat ancheta:

Criminal – fiu de poliţist, eliberat de un judecător controversat

Amănunte şocante ies la iveală în cazul Dinu, fiul agentului de poliţie Nelu Dinu, care care în vara anului trecut a ucis-o pe Alexandra Dinu (19 ani). Familia victimei a acceptat să vorbească despre motivele care l-ar fi determinat pe tânăr să apese pe trăgaci, curmând viaţa fetei lor, chiar în perioada examenului de bacalaureat.

Invidia, motorul faptei?

Mihai Iancu povesteşte despre discuţiile din sânul familiei Dinu, pe care Alexandra le relata mai apoi acasă, şi care scot în evidenţă un caracter răzbunător şi ranchiunos în persoana lui Ionuţ.  „Eu cred că a omorât-o din gelozie, din invidie, pentru că Alexandra era iubită de familia Dinu, era corectă, făcea treabă,avea grijă de sora lui, care nu se putea deplasa. De multe ori Ionuţ îi spunea îngeraşului meu «Ce te bagi tu în familia mea? Nu ai altceva de lucru?» Pe sora lui o făcea «handicapată»", sunt câteva dintre detaliile pe care apropiaţii victimei le-au făcut publice. 

Trei ani cu suspendare, pentru omor din culpă

Ieri a avut loc o nouă înfăţişare în procesul lui Ionuţ Dinu, fiul agentului de poliţie Nelu Dinu, judecat pentru comiterea de omor şi efectuarea fără drept a operaţiilor cu arme şi muniţii. Judecătorii i-au schimbat încadrarea din omor, în omor din culpă. Băiatul poliţistului a primit trei ani, pentru omor din culpă, şi doi ani pentru nerespectarea regimului de arme şi muniţii. Judecătorul a hotărât ca fiul poliţistului să fie condamnat la trei ani de detenţie, cu posibilitatea de suspendare. Aseară a fost pus în libertate.

Citeşte şi:

Parchetul a făcut apel împotriva eliberării lui Ionuţ Dinu, care a împuşcat în cap o elevă

Reamintim că, în dimineaţa de 25 iunie 2009, craioveanul Ionuţ Dinu, de 20 de ani, a împuşcat-o în cap cu o armă de tir a tatălui său pe Alexandra Iancu, de 19 ani, o colegă a surorii sale, care stătea în gazdă la ei de peste doi ani. Victima a fost transportată imediat la Spitalul de Urgenţă, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, aceasta a decedat ziua următoare. Deşi agentul Nelu şi fiul său, Ionuţ, au susţinut că arma s-a descărcat accidental, după ce i-a căzut tânărului din mână, expertiză complexă balistică, traseologică şi fizico-chimică efectuată în acest caz a arătat că Ionuţ a împuşcat-o pe Alexandra cel puţin cu intenţie indirectă.

Citeşte mâine despre scenele incredibile care s-au petrecut în familia Dinu, despre certuri care îl au în prim plan pe cel care a luat o viaţă, înşi .

Craiova
craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite