Craiova: Familia Alexandrei, despre moartea fiicei lor: "Am aflat de la radio că a fost împuşcată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Tatăl Alexandrei plânge lângă mormântul fetei.
Craiova: Tatăl Alexandrei plânge lângă mormântul fetei.

Părinţii Alexandrei Iancu, tânăra de 19 ani din Celaru, acuză familia Dinu că nu i-a sunat nici măcar când fiica lor a fost împuşcată mortal de către Ionuţ Dinu (20 de ani), şi că au fost informaţi de presă de tragedia care a curmat viaţa fiicei lor.

Citeşte toate amănuntele despre anchetă:

Criminal – fiu de poliţist, eliberat de un judecător controversat

Parchetul a făcut apel împotriva eliberării lui Ionuţ Dinu, care a împuşcat în cap o elevă

Mihai Iancu, tatăl Alexandrei, nu înţelege nici acum de ce nimeni nu le-a spus că fata lor se zbate între viaţă şi moarte, în dimineaţa zilei de 24 iunie 2009. „Noi am aflat de la radio că a murit. Adică un cumnat de-al meu a auzit la radio că o fată Alexandra Iancu, din Celaru, a fost împuşcată în cap, şi m-a sunat să mă întrebe dacă era fata mea. Nevasta era la păscut mieii şi păsările. Eu nu credeam. Ziceam «Hai, domne’ ce faci, glumeşti cu mine?». Am crezut că pic la pământ. Parcă mi-a luat Dumnezeu vocea, că eram mut. Am luat-o pe soţie şi ne-am dus la spital”, spune Mihai Iancu.

A tras cu arma tatălui

Reamintim că, în dimineaţa de 25 iunie 2009, craioveanul Ionuţ Dinu, de 20 de ani, a împuşcat-o în cap cu o armă de tir a tatălui său pe Alexandra Iancu, de 19 ani, o colegă a surorii sale, care stătea în gazdă la ei de peste doi ani. Victima a fost transportată imediat la Spitalul de Urgenţă, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, a decedat ziua următoare. Deşi agentul Nelu şi fiul său, Ionuţ, au susţinut că arma s-a descărcat accidental, după ce i-a căzut tânărului din mână, expertiză complexă balistică, traseologică şi fizico-chimică efectuată în acest caz a arătat că Ionuţ a împuşcat-o pe Alexandra cel puţin cu intenţie indirectă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite