E nevoie de asistenţi şi infirmieri pentru bolnavii de cancer de la Spitalul Judeţean din Craiova! Medicii spun că sunt prea puţini angajaţi în clinică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul doctor Florinel Bădulescu spune că e nevoie de mai mulţi angajaţi în clinică, pentru a îngriji bolnavii.
Profesorul doctor Florinel Bădulescu spune că e nevoie de mai mulţi angajaţi în clinică, pentru a îngriji bolnavii.

La Clinica de Oncologie Medicală de la cel mai mare spital din Oltenia este nevoie de cel puţin două asistente medicale şi o infirmieră, spun angajaţii.

Doctorii de la Clinica de Oncologie Medicală a Spitalului Nr. 1 din Craiova spun că asistentele medicale şi infirmierele care lucrează în clinică abia fac faţă activităţii, din cauză că sunt puţine la numărDeşi clinica are 12 asistente medicale, doar 9 lucrează în permanenţă, două dintre ele fiind în concediu maternal. "Mai avem nevoie de două infirmiere şi de un angajat ospătar, ca să servească masa bolnavilor. Chiar ne descurcăm greu cu atâţia angajaţi", a declarat profesorul universitar doctor Florinel Bădulescu, şeful Clinicii de Oncologie Medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Citeşte şi:

Criză de medici oncologi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce doi doctori au părăsit unitatea medicală

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce spune conducerea Spitalului Nr. 1 despre lipsurile de la Clinica de Oncologie Medicală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite