Doi bolnavi în stare gravă au nevoie urgentă de ajutor. Unul este internat pentru a cincea operaţie, altul suportă acasă dureri din cauza cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viluţa Văduva are nevoie de bani pentru tratament, în lupa cu cancerul.
Viluţa Văduva are nevoie de bani pentru tratament, în lupa cu cancerul.

Un craiovean operat de patru ori de hernie de disc şi o femeie cu două diagnostice de cancer au nevoie urgentă de bani. Unul, pentru operaţie, altul, pentru tratament de alinare a durerilor.

Viluţa Văduva (foto stânga jos), de 45 de ani, din comuna Unirea - judeţul Gorj, suferă de o boală nemiloasă: cancer. De mai bine de 26 de ani, de când a fost diagnosticată cu tumoră malignă, Viluţa Văduva supravieţuieşte cu ajutorul tratamentelor naturiste. În ultima perioadă însă nu mai are bani nici pentru acestea. "Cu 350 de lei pensia abia reuşesc să îmi asigur traiul, mâncarea. Când am dureri, mă plimb prin casă şi plâng până îmi trec. Înainte cumpăram de la magazinele cu produse naturiste tratamente care să îmi aline durerile, dar acum nu am mai luat că nu am cu ce", a mărturisit femeia.

Craiova: Viluţa Văduva (foto stânga), din judeţul Gorj, suferă de cancer.

Citeşte AICI povestea bolnavei care de la 18 ani luptă cu o boală cumplită:

Medicii i-au spus că va trăi doi ani şi deja face 27 de ani de viaţă. Povestea unei bolnave care a învins moartea

Cine o poate ajuta pe Viluţa Văduva este rugat să facă donaţii în contul  RO 46BRDE 200 SV 21269922000

Drama lui Marinel Rusu, de 43 de ani, din Craiova, a început în urmă cu 20 de ani. Pe când muncea în construcţii, a căzut de pe un pod. De atunci au început drumurile prin spitale şi numeroase controale la doctori. A suferit patru intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală. Diagnosticul: hernie de disc. Numai că, spune bolnavul, durerile au fost tot mai chinuitoare în ultimii ani. Cu ajutorul unor craioveni care i-au plătit asigurările şi biletul de tren până la Bucureşti şi întors, Marinel Rusu a ajuns în această săptămână la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. Avea 400 de lei când a plecat. I-au mai rămas 100. Craioveanul a fost internat şi investigat de medicul Florin Exergian, şeful Secţiei Neurochirurgie II a spitalului. "Acum sunt imobilizat, e mai greu că nu am pe cineva din familie ca să-mi fie aproape, să mă mai ajute la transport, dar mă descurc. Bine că am ajuns până aici... Medicul m-a investigat, am încredere că se va termina cu bine. Într-adevăr, e mai greu cu banii, nu ştiu cât or să îmi ajungă cei 100 de lei, dar încerc să ţin de ei cât pot" ne-a spus în această dimineaţă Marinel Rusu.

image

Citeşte AICI povestea lui Marinel Rusu, operat de patru ori la coloana vertebrală:

Un bolnav operat de patru ori în Craiova ajunge pe mâna chirurgilor din Bucureşti

Cine îl poate ajuta pe acest bolnav este rugat să trimită un e-mail pe adresa gabriela.popescu@adevarul.ro, pentru a primi datele de contact ale familiei. Marinel Rusu a spus că nu are cont la bancă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite