Craiova: Criza de substanţe din laboratorul Spitalului Filantropia s-a încheiat. "Cred că problema a fost şi lipsa de organizare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Municipal Filantropia a spus că laboratorul instituţiei s-a confruntat cu o criză de reactivi, o substanţă necesară analizelor. Problemele s-au încheiat, anunţă managerul unităţii.

Bolnavii de la Spitalul Nr. 2 au scos bani din buzunar ca să-şi facă analizele în laboratoarele din oraş, după ce la spital s-au terminat reactivii, anunţă managerul instituţiei. "A fost un colaps lunile trecute. Fiecare medic şi-a rugat pacientul să-şi facă analizele la un alt laborator, nu a fost un contract cu o firmă anume. Prin urmare, nu au fost cheltuiţi bani pentru întreţinerea laboratorului spitalului şi în acelaşi timp cu o firmă privată. Aceşti reactivi sunt destul de scumpi, dar cred că problema a fost una de organizare, aceşti reactivi se cumpără prin licitaţie. Poate printr-o mai bună organizare s-ar fi putut evita problemele apărute", a declarat în această dimineaţă medicul George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Municipal.

Managerul George Bogdan Ungureanu a răspuns mai multor cititori care au întrebat despre problemele de la acest laborator.

Află de AICI întrebările puse de cititori managerului de la Spitalul Filantropia!

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla toate răspunsurile doctorului Ungureanu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite