Cazul actorului Toni Tecuceanu, asemănător cu al unei tinere din Craiova care nu primeşte informaţii despre bebeluşul mort în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Oprea spune că Spitalul Judeţean o pune pe drumuri, pentru informaţii despre pruncul care i-a murit în spital. Foto: Arhivă.
Mihaela Oprea spune că Spitalul Judeţean o pune pe drumuri, pentru informaţii despre pruncul care i-a murit în spital. Foto: Arhivă.

Familia lui Toni Tecuceanu, actorul care a murit într-un spital din Bucureşti, a câştigat astăzi în instanţă dreptul de a obţine actele din dosarul medical al acestuia. Şi în Craiova este un caz asemănător, al unei tinere căreia i-a murit bebeluşul în spital şi căreia îi sunt refuzate informaţii medicale despre nou-născut, în perioada spitalizării.

Tribunalul Bucureşti a dat astăzi drept de cauză familiei lui Toni Tecuceanu, care la începutul anului 2010 a murit în Spitalul "Prof.dr. Matei Balş", în dosarul privind obligarea unităţii sanitare să pună la dispoziţia familiei actele din dosarul medical al actorului. Toni Tecuceanu a murit în spital în urma unor complicaţii la plămâni iar familia spune că s-a ajuns la această tragedie după ce ar fi contactat virusul A/H1N1 sau "gripa porcină".

Află de AICI mai multe detalii despre această sentinţă!

Familia regretatului actor Toni Tecuceanu a învins în instanţă Spitalul Matei Balş

Şi în Craiova este un caz asemănător, al unei tinere puse pe drumuri de către reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru informaţii medicale despre bebeluşul pe care l-a pierdut la Terapie Intensivă. Bebeluşul Mihaelei Oprea a murit la Spitalul Nr 1 din Craiova la sfârşitul lunii aprilie, la scurt timp după ce a fost adus pe lume la Spitalul Filantropia. Tânăra se zbate în prezent să obţină copii de pe fişele medicale ale pruncului care a murit pe patul de spital. La Spitalul Nr 1 din Craiova îi este refuzată solicitarea. Craioveanca spune că va acţiona în instanţă unitatea sanitară, dacă nu va primi aceste informaţii până la finalul lunii decembrie.

Citeşte AICI mai multe despre acest caz:

Ameninţă spitalul cu instanţa, pentru că nu primeşte informaţii de pe actele fiului care i-a murit la Terapie Intensivă

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite