Angajaţii de la Spitalul Filantropia vor fi evaluaţi. Managerul a anunţat că toţi salariaţii vor fi supuşi unor teste. Află AICI de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Municipal, medicul George Bogdan Ungureanu, a anunţat astăzi că toţi angajaţii instituţiei pe care o conduce vor fi supuşi unor teste de evaluare.

Evaluarea se va face, potrivit managerului, pentru a vedea care dintre angajaţi îşi va păstra locul de muncă şi care va fi dat afară. "Se vor mai face disponibilizări, pentru că la acest moment sunt cheltuieli prea mari cu salariile, pe care însă trebuie să le reducem, pentru a ne supune legii. Pentru ca aceste disponibilizări să fie transparente, ele se vor face pe baza unor criterii de evaluare stabilite de spital şi de Primăria Craiova. Fiecare salariat în parte va fi evaluat şi astfel se va trece la disponibilizări, nu pe alte criterii", a declarat astăzi medicul George Bogdan Ungureanu, noul manager al unităţii spitaliceşti.

"Nu se vor face excepţii"

Managerul a răspuns cititorilor care au întrebat dacă vor fi verificaţi economiştii de la biroul administrativ, asigurându-i pe aceştia că niciun angajat nu va scăpa de testări. "Nu se vor face excepţii. Aceste evaluări se vor face în mod transparent. Nu pot spune la acest moment data exactă când vor începe aceste evaluări pentru că abia m-am instalat în funcţie, dar oricum vorbim despre acest an", a încheiat managerul.

Citeşte AICI întrebările puse de cititori managerului de la Spitalul Nr. 2:

În luna februarie, 27 de angajaţi din cadrul personalului TESA au fost disponibilizaţi. O parte dintre aceştia au dat în judecată conducerea unităţii, acuzându-i pe directori că nu au respectat criteriile de evaluare. Salariaţii care şi-au pierdut locul de muncă s-au plâns că la spital au fost păstraţi angajaţi pe baza relaţiilor de prietenie dintre şefi şi subalterni şi că salariaţi fără nicio abatere disciplinară au primit preavize. "Eu personal am verificat de mai multe ori dosarele, listele de disponibilizare s-au întocmit corect", a declarat în urmă cu două luni medicul Mihaela Tătaru-Abagiu, fostul manager al spitalului.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla toate răspunsurile managerului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite