Craiova: Angajaţii de la Spitalul Filantropia au primit astăzi preavizele pentru disponibilizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Municipal a dat astăzi preavizele de disponibilizare celor 27 de angajaţi TESA care luna trecută au fost anunţaţi că îşi vor pierde locul de muncă.

Angajaţii sunt foc şi pară că vor rămâne fără serviciu şi au trecut la ameninţări. "Vom acţiona în instanţă pe cei care reprezintă spitalul, aşa ceva nu se poate! Mâine ne consultăm cu avocatul şi vedem ce putem face, am discutat cu mai mulţi colegi care sunt în situaţia mea şi ne unim cu toţii puterile" ne-a spus în urmă cu câteva minute Marcu Miran (55 de ani), şef de garaj la Spitalul Nr. 2, unul dintre cei disponibilizaţi.

Află AICI mai multe detalii despre concedierile de la Spitalul Nr. 2:

Şoferii şi lăcătuşii de la Spitalul Filantropia dau în judecată conducerea instituţiei pentru că vor fi concediaţi

Conducerea unităţii medicale spune că nu are încotro şi că trebuie să dea afară o parte din salariaţi, printre care şoferi şi lăcătuşi. "Potrivit noilor reglementări, cheltuielile de salarizare nu trebuie să depăşească 70% din banii primiţi de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, altfel vom primi sancţiuni. Disponibilizările au fost făcute în urma unor liste pe care şefii de servicii mi le-au înaintat. Le-am analizat şi le-am modificat în mai multe rânduri", a declarat medicul Mihaela Tătaru Abagiu, managerul Spitalului Filantropia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite