Veste bună pentru angajaţii de la Spitalul CFR Craiova: astăzi se virează salariile, după ce întreaga lună directorii s-au plâns că nu au bani pentru lefuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul CFR din Craiova. Foto: Arhivă.
Spitalul CFR din Craiova. Foto: Arhivă.

Cei peste 200 de angajaţi ai Spitalului CFR din Craiova îşi vor primi salariile în cursul acestei zile. Casa de Asigurări de Sănătate a Ministerului Transporturilor a alocat aproximativ 400.000 de lei pentru lefurile angajaţilor din Craiova.

Conducerea Spitalului CFR din Craiova a spus că angajaţii îşi vor putea ridica banii în această seară. "Da, astăzi se dau salariile, dar am primit bani doar pentru plata salariilor aferente lunii trecute. Pentru cea în curs nu ni s-au dat încă", a declarat doctorul Tiberiu Ţenea, managerul Spitalului CFR din Craiova, care a mai precizat că lunar se cheltuiesc cu aceste salarii aproximativ 400.000 de lei.

Plata salariilor la Spitalul CFR din Craiova a fost o problemă pentru directorii unităţii, care au anunţat la începutul lunii că nu au bani pentru aceste cheltuieli. Lipsa acestor fonduri este una dintre cauzele pentru care doi dintre directori şi-au depus demisiile luna trecută. Tot pentru a cere bani pentru salarii, managerul instituţiei a făcut numeroase drumuri la Ministerul Transporturilor în această perioadă.

Face curse la Bucureşti pentru salariile doctorilor din Craiova. Managerul de la Spitalul CFR spune că s-a zbătut degeaba pentru leafa subalternilor

Doi directori de la Spitalul CFR şi-au depus demisiile. Managerul spune că nu are bani pentru salariile angajaţilor

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite