A început votarea pentru şefia Universităţii de Medicină. Peste o sută de profesori s-au prezentat la urne până la această oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de profesori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova s-au prezentat la vot, până la această oră, în cadrul alegerilor pentru funcţia de rector.

Startul la votare s-a dat azi-dimineaţă, la ora 8.00, în corpul vechi al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova, şi se va încheia în această seară, la ora 20.00. Până la această oră s-au prezentat la votare peste o sută de profesori. "Prezenţa este similară cu cea de la consiliile profesorale şi Senat. Până la acest moment a votat o treime din membrii cu drept de vot. Dinamica pare a fi la fel. Data trecută, la consiliile profesorale şi la Senat a fost o prezentă de aproximativ 75 % din cei care erau pe listă. S-au prezentat cam trei sferturi. Probabil că şi acum va fi la fel. Peste o oră (13.00 – n.r.) probabil prezenţa va fi mai mare, pentru că ies profesorii din stadiile clinice", a declarat conferenţiar universitar Cristian Gheonea, preşedintele Biroului Electoral Universitar.


Peste patru sute de persoane sunt aşteptate astăzi în clădirea veche a universităţii, pentru a vota rectorul universităţii. Candidaţi pentru această funcţie sunt profesorii universitari doctori Ion Rogoveanu şi Ion Georgescu. De la alegerile care au loc în acest an nu lispesc nemulţumirile:

 Scandalul listelor negre de Medicină ia amploare. Profesorii cer ministerului anularea alegerilor pentru şefia instituţiei

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite