Craiova: Termoficarea opreşte mâine apa caldă la 32 de asociaţii cu datorii. Află aici lista zonelor unde se vor face duşuri reci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Termoficare Craiova a decis să întrerupă apa caldă la 32 de asociaţii de proprietari care au datorii de peste 30 de milioane de lei.

Lista datoriilor care vor rămâne mâine fără apă caldă este următoarea:

image

Potrivit directorului tehnic al regiei, Nicolae Degeratu, asociaţiile respective nu au răspuns solicitărilor debitorilor care cereau achitarea datoriilor, ultima variantă fiind sistarea apei calde către toţi consumatorii.

„Am avut mai multe discuţii cu asociaţiile şi nu am ajuns la nicio concluzie. Mâine îi executăm pentru datoriile de peste 300 de miliarde de lei vechi“, a declarat Nicolae Degeratu.

Potrivit acestuia, craiovenii care şi-au achitat datoriile la întreţinere şi le-a fost oprită apa din cauza vecinilor rău-platnici trebuie să facă cerere pentru a plăti individual. „Noi deja am chemat asociaţiile la discuţii pentru a vorbi despre facturarea individuală. În acest fel vom emite facturi pentru fiecare proprietar în parte, iar ei vor plăti la fel cum achită curentul sau alte utilităţi“, a mai spus directorul regiei.

În urmă cu o lună, regia anunţa că datoriile craiovenilor la întreţinere ajunseseră la aproape 150 milioane de lei. Conducerea Termoficării anunţa că rău-platnici vor fi executaţi silit, în instanţă fiind deja înaintate peste 350 de dosare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite