Craiova: Neregulile descoperite la spitalul de TBC din Leamna, pe masa IPJ Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, a anunţat astăzi că auditul întocmit de DSP Dolj la Spitalul de la Leamna, în urma căruia au fost decoperite mai multe nereguli, a fost trimis pentru cercetări la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Citeşte şi:

Craiova: Ca la olteni la nimeni! Spitalul TBC din Leamna, în Ghidul turistic al judeţului Dolj

Spitalul TBC din Leamna, inclus în ghidul turistic şi de afaceri al judeţului Dolj

"În decursul istoriei recente, numeroase audituri executate sub îndrumarea DSP au scos în evidenţă multe neajunsuri, inadvertenţe, încălcări flagrante de lege şi toate au rămas fără urmări. Ca urmare, unul dintre ultimele audituri, respectiv cel de la Spitalul Leamna a plecat către IPJ Dolj pentru identificarea elementelor care contravin legii", a declarat Eugen Georgescu.

Un audit al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj a scos la iveală faptul că fosta conducere a Spitalului TBC din satul Leamna a plătit peste 3.000 de lei pentru promovarea în ghidul turistic şi de afaceri al judeţului Dolj şi pentru refacerea paginii de internet a unităţii medicale.

În plus, pentru serviciile prestate în cadrul contractului încheiat la 6 august 2009, firma ar fi primit banii după numai o zi, înainte de a presta serviciile stipulate în contract, încălcându-se astfel prevederile legale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite