Cititor Adevărul: “Românii plătesc biruri, trăiesc în colibe, ţiganii se fofilează de taxe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta publicată de Adevărul, care a scos la iveală faptul că mii de localnici din Sadova se lăfăie în vile de lux dar primesc ajutor social, a generat numeroase reacţii. Cititorii condamnă modul în care angajaţii Primăriei, plătiţi din bani publici, au făcut anchetele sociale ale “întreţinuţilor” de lux.

Articolele “Trăiesc în vile de lux din ajutorul social” şi “Rromii din Sadova iau şi salariu şi ajutor social” au creat o adevărată dezbatere în rândul românilor din toată ţara.

Află AICI detalii despre rromii din Sadova care au au reuşit să înşele statul, pe banii contribuabililor:

Trăiesc în vile de lux din ajutorul social

“Să-l taie pe ăla bogat, dar nu toată lumea are palate!”

Oamenii încearcă să găsească vinovaţii pentru faptul că din vistieria statului se hrănesc bogaţii cu maşini şi vile supradotate care, pe hârtie, sunt trecuţi drept defavorizaţii societăţii. Cititorii revoltaţi se întreabă care este folosul impozitelor, atâta timp cât ele îi “satură” tot pe cei avuţi. “De ce să cotizez proporţional pentru pensie, şomaj, sănătate, când din aceşti bani sunt daţi cei mai mulţi celor care nu vor să muncească? Eu mă spetesc muncind pentru mine şi familia mea, dau cotă şi la stat, dar nu este normal ca tot pe mine să mă jupoaie. Ruşine!”, a scris pe adevarul.ro “Dada”.

Un alt cititor care a refuzat să-şi facă public numele se arată dezamăgit de un sistem în care munca cinstită nu este răsplătită şi unde, în schimb, şmecherii sunt privilegiaţi. “Suntem o ţară de ţigani. Ei trăiesc în vile şi palate, românii sărmani trăiesc în colibe. Românii plătesc taxe şi biruri, ţiganii se fofilează de taxe”, este părerea unui roman, de pe site-ul Adevărul.

Vezi AICI VIDEO cu rromii care ţin cu dinţii de averile pe care susţin că le-au adunat cu trudă:

“Să ia de la ăia de la Parlament, nu de la noi, săraci vai de capul nostru”

Cei care au postat comentarii se declară scârbiţi de o Românie care funcţionează pe principiul “săracul plăteşte, bogatul primeşte”. O parte dintre aceştia încearcă să afle din ce cauză sunt irosiţi banii bugetarilor. “S-ar putea ca cei de la anchetă să fi fost mituiţi cu ceva bani, de aceea se întâmplă ce se întâmplă”, sunt cuvintele lui Marcel Blaga, care compară tratamentul aplicat persoanelor care fentează legea în România faţă de alte ţări.

Şi în alte ţări sunt paraziţi ca aceştia care stau doar pe foloasele statului şi se foiesc în bine, însă atunci când sunt depistaţi de autorităţi sunt stârpiţi imediat. Şi anume să plătească o amendă imediat plus că sunt obligaţi să restituie tot banul pe care l-au profitat de la stat. Sau le sunt confiscate bunuri în valoare de cât au fraudat statul”, a adăugat Marcel Blaga.

VIDEO / Şomerii de lux trăiesc în vile cu etaj şi beneficiază de ajutor social


La Sadova, în judeţul Dolj, aproximativ 2.000 de localnici din cei 8.000 primesc ajutor social. Asta, deşi pe orice uliţă ai merge găseşti adevărate palate. Majoritatea şomerilor locuiesc în vile cu etaj şi au maşini de lux în curte, dar chiar şi aşa, ei susţin că nu mai au niciun venit şi de aceea primesc ajutorul minim garantat de stat.

Cine crezi că este vinovat de fenomenul asistaţilor social din Sadova şi care sunt măsurile care ar trebui luate pentru aceşti “protejaţi” ai României?

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite