Mai mulţi asistenţi şi infirmieri pe listă, pentru bolnavii de cancer de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Conducerea Spitalului Nr. 1 din Craiova a spus că problema lipsei de asistenţi medicali şi infirmieri de la Clinica de Oncologie va fi rezolvată anul viitor.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova au explicat că în 2012 vor face o redistribuire de personal, care va duce şi la rezolvarea lipsei de angajaţi de la Clinica de Oncologie Medicală. "Nu putem face angajări, însă ne gândim la o redistribuire de personal. Nu în acest an, că nu avem cum. Anul viitor. O să rezolvăm şi situaţia de acolo cu asistenţii medicali şi infirmieri. Nu o să angajăm ospătar, pentru că nu este nevoie", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul unităţii medicale.

Medicii de la Clinica de Oncologie Medicală spun că mai au nevoie de asistenţi medicali, infirmieri şi un ospătar. Conducerea clinicii spune că angajaţii sunt prea puţini ca să facă faţă activităţii şi că, din această cauză, ajung să muncească până la epuizare.

E nevoie de asistenţi şi infirmieri pentru bolnavii de cancer de la Spitalul Judeţean din Craiova! Medicii spun că sunt prea puţini angajaţi în clinică

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite