Grav accident rutier în judeţul Constanţa soldat cu doi morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuz implicat într-un accident rutier
Microbuz implicat într-un accident rutier

Două persoane au decedat, iar alte persoane au fost rănite într-un grav accident rutier petrecut în judeţul Constanţa în care a fost implicat un microbuz.

CITIŢI ŞI:

Sibiu: Săgeata Albastră a călcat un ceferist la Săcel. Omul a murit din cauza rănilor

UPDATE Unul dintre pasagerii decedaţi în urma accidentului rutier este Ion Ioniţă (30 de ani) din comuna Fântânele şi lucra ca agent de pază. Tânărul decedat avea doi copii. Poliţiştii spun că cea de-a doua victimă din accident este Nicolae Chiriţă (30 de ani) lucra ca frizer în Constanţa.

UPDATE Şase persoane, două femei şi patru bărbaţi, au fost transportate la urgenţa spitalului. O pacientă în vârstă de 40 de ani şi încă una care a suferit politraumatisme prin accidentare şi fracturi costale au fost internate la secţia de terapie intensivă.

Şoferul autobuzului este şi el în stare de şoc şi rănit şi se află în camera de resuscitare.  Din primele informaţii pasagerii decedaţi au în jur de 30 de ani.

Autobuzul implicat în accidentul rutier circula regulat pe ruta Constanţa-Cogealac şi aparţinea firmei Duma Cris.

UPDATE Şapte persoane au fost rănite în accidentul rutier din judeţul Constanţa.

Trei dintre cei transportaţi la spital se află în stare gravă, ceilalţi patru fiind într-o stare mai bună.

Şase ambulanţe au fost trimise la locul accidentului. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. De asemenea, potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul microbuzului a încercat o depăşire pe linie continuă.

În microbuzul care a intrat în coliziune cu un utilaj se aflau circa 20 de persoane, informează Antena 3.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30 pe drumul care leagă Tulcea de Constanţa, în dreptul localităţii Lumina, unde în acest moment circulaţia este îngreunată.

Potrivit ultimelor informaţii, persoanele decedate nu au fost scoase încă din microbuz. Col traian Oprea, adjunct şef ISU, a declarat că persoanele decedate sunt ocupanţii lcourilor din faţă.

Cel mai recent accident rutier în care a fost implicat un microbuz a avut loc pe 24 ianuarie. Şase persoane au fost rănite după ce două microbuze s-au ciocnit pe DN1. Un alt accident petrecut în acest an s-a soldat cu opt răniţi. De această dată accidentul a avut loc în localitatea Cavnic din Maramureş.

Potrivit unui bilanţ realizat de Poliţia Rutieră anul trecut au avut loc 118 accidente în care au fost implicate autobuze sau microbuze. Bilanţul este unul sumbru: 44 de morţi şi 125 de grav răniţi.

A scăzut numărul de accidente grave în anul care a trecut comparativ cu 2008

Vom reveni cu amănunte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite