Un weekend cu peste 160.000 de turiști la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulțimea de evenimente, dar și vremea plăcută au adunat în toate stațiunile de pe litoral peste 160.000 de turiștii. Sudul litoralului își revine, iar gradul de ocupare crește datorită evenimentului dance Liberty Parade.

Mika va cânta pe plaja H2O din Mamaia

Aseară, în stațiuni, erau 160.000 de turiști, conform datelor centralizate de Inspectoratul Județean de Poliție pe baza datelor primite de la hotelieri. Însă, azi dimineață, un nou val de turiști sosea spre litoral, blocând Autostrada Soarelui. În plus, multe evenimente sunt programate după-amiază și seară, așa că mai este timp pentru a ajunge la mare.

image

Încă o dată se confirmă faptul că stațiunile atrag nu numai prin prețuri, ci și prin evenimente. Tarifele la cazare sunt cu aproximativ 10% mai mici decât vârful de sezon din 2009, iar hotelierii s-au întrecut îm promoții pentru sejururi pentru a prelungi șederea la mare a turiștilor.


image

Însă, turismul de weekend aduce cei mai mulți turiști deoarece atunci cluburile, organizatorii de concerte în aer liber își programează evenimentele.

Cea mai aglomerată stațiune este Mamaia, urmată de Costinești, Saturn și Neptun. Totodată, a crescut și numărul turiștilor străini ajungând la 8.000, spre deosebire de doar 3.000, la începutul săptămânii.

La ora 16.00 pornesc camioanele Liberty Parade! Traficul este îngreunat, peste 50.000 de tineri vin spre Olimp

Albaştrii din „Avatar“ au ajuns în Costineşti

Înghesuiţi pe şine în drum spre litoral

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite