Albaştrii din „Avatar“ au ajuns în Costineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest weekend, Costineștiul este gazda evenimentului StudentFilmWeekend, ce a fost deschis aseară de superproducția fantastică a lui James Cameron, „Avatar“.

La Eforie și Costinești, cea mai ieftină vacanță

Mika va cânta pe plaja H2O din Mamaia

Constanţa: Litoralul se simte bine - are turişti!

Peste patru sute de turiști de toate vârstele s-au adunat în zona Obeliscului pentru a urmări proiecţia pe un ecran imens. Este prima inițiativă de acest gen în stațiunea tineretului, strângând la orele serii mulți curioși.

„Nu am mai văzut un film în aer liber de  ani buni. În plus, este și gratuit, este un eveniment neașteptat“, a declarat Ion Sârbu, din Brașov, venit cu prietena la film. „Nu am văzut filmul până acum, am auzit atâtea despre el. În plus, mă bucur că am ocazia să vizionez în aer liber, sub briza mării“, a spus Petruța Vasile, din Galați.

Până la 29 august, în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică vor avea loc proiecții, găzduite de piațeta de lângă Obelisc, începând cu ora 21.30. Astă seară în aceeași locație rulează „Old Dogs“, iar duminică - „Sherlock Holmes“. Din programul festivalului mai fac parte „Inglorious Bastards“, „Marley & Me“, „The Ugly Truth“.

„Intrarea este liberă la serile de film. Conceptul aduce împreună filmul, marea, vacanța și distracția în stațiunea preferată a studenților. Astfel, comedii romantice, filme de aventuri, SF, thrillere sunt începutul perfect pentru o seară frumoasă pe malul mării“, a declarat Ileana Timofte, organizator.

Evenimentul este gândit special pentru studenți, având și o componentă educațională legată de stilul de viață al tinerilor. Cei prezenți la film pot afla mai multe despre efectele consumului de alcool și despre faptul că acesta trebuie consumat cu moderație și responsabilitate.

„Adevărul de seară“ este partener media al evenimentului.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite