Uite cum vrea Mazăre să întâmpine turiștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la lansarea Platformei Turism a USL, primarul Radu Mazăre nu a fost lăsat de Crin Antonescu și Victor Ponta să defileze alături de domnișioare, însă în această seară a ținut să apară alături de acestea și nu oricum, ci pe post de promotoare a brandului turistic.

Antonescu şi Ponta nu l-au lăsat pe Mazăre să pozeze lângă fete

Îmbrăcate într-o costumație în roșu, galben și albastru, tinerele au purtat plăcuțe cu inscripţia „Welcome“ Liban, Suedia, Quatar, Belarus, Marea Britanie, Italia, Rusia, Emiratele Arabe, Israel. „Uite așa vreau eu să întâmpin turiștii care vin pe litoral. Sunt piețe pe care trebuie să le atragem în România“, a spus edilul. „Ne-am plâns până acum după turiştii străini. Sunt pieţe cărora nu ne-am adresat deloc - de exemplu ruşii. O altă piaţă căreia trebuie să ne adresăm cu acest gen liber de distracţie o reprezintă ţările arabe. Numai că, acum, un arab să obţină o viză ca să vină la Mamaia durează o lună", a spus Mazăre.

Astăzi, în cadrul Platformei Turism a USL, edilul a militat pentru un litoral fără constrângeri. „Trebuie să ieşim cu ceva ce alţii nu oferă, anume turism fără constrângere, cu reguli puţine. Sunt foarte puţine locurile în Europa în care te duci ca turist în club, petreci toată noaptea şi fumezi. Este o promovare pe un segment de turişti care vor să facă aşa ceva. Sunt foarte puţine locuri de agrement pe mare în care poţi face skijet fără permis. Trebuie să te duci la mama dracu' din staţiune. Să ieşim ca şi brand cu acest statut de turism fără constrângeri", a explicat primarul Radu Mazăre.

Citește și

UPDATE Mazăre, Ponta şi Antonescu vor un litoral fără constrângeri FOTOGALERIE

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite