Laurenţiu Mironescu a fost demis/ Secretarul a fost ridicat de mascaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor nu ştia că secretarul general al ministerului pe care îl conduce era vizat de o anchetă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El a afirmat ca va analiza această situaţie.

Update: Laurenţiu Mironescu a fost ridicat de mascaţi şi dus cu escortă la sediul DNA Bucureşti. Poliţiştii au luat din casa sa un calculator şi mai multe documente.

Update: Laurenţiu Mironescu a fost demis, a anunţat  ministrul Traian Igas. El a înaintat această propunere către premierul Emil Boc, iar primul ministru a acceptat-o. Ministerul de Interne a arătat că a luat această decizie din cauză că asupra lui Mironescu planează suspiciuni de corupţie. Mironescu a fost numit secretar în MAI la începutul acestui an. Atribuţiile sale au fost preluate de adjunctul său, Alexandru Dumitrana.

„Este vorba despre o anchetă, este o procedură de urmat. După ce DNA va termina cercetările şi ne va comunica, oficial, soluţia vom analiza şi noi situaţia domnului Laurenţiu Mironescu“, a spus Traian Igaş. „Nu ne putem pronunţa la acest moment“, a afirmat şi purtătorul de cuvânt al MAI, Nicoale Militaru.

VEZI AICI DECLARAȚIA DE AVERE A LUI LAURENȚIU MIRONESCU

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite