Tatăl celebrei cântăreţe Inna, cercetat pentru ucidere din culpă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgic Apostoleanu (54 de ani) din Neptun a fost implicat într-un accident rutier în vara anului 2009, când l-a accidentat mortal pe un bătrân care mergea pe un scuter.

Bărbatul care a provocat tragedia este tatăl celebrei cântăreţe Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută publicului sub numele de Inna, scrie Ziua de Constanţa.

La 14 august 2009, Georgic Apostoleanu își conducea Dacia 1310 pe șoseaua Constanța - Mangalia. La ieșirea din comuna 23 August, șoferul a dat pur și simplu peste un moped manevrat de Traian Preoteasa (68 de ani), care se deplasa în același sens de mers spre Mangalia. CITEŞTE CE A DECLARAT INNA CU PRIVIRE LA ACCIDENT!

Polițiștii au stabilit că Apostoleanu nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul aflat în față. În urma coliziunii violente, mopedul a luat foc. Bătrânul Traian Preoteasa a murit mai târziu la spital, iar șoferul Georgic Apostoleanu este cercetat pentru ucidere din culpă. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Procurorul Laura Cornea a confirmat că dosarul uciderii din culpă a ajuns la magistrați la finele anului 2011. „Urmează audierile și cursul firesc al dosarului“, a declarat procuroarea Laura Cornea.

Conform Codului Penal, infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Lucrători în turism, părinții Innei sunt despărțiți, dar locuiesc amândoi în Neptun. Inna stătea cu mama ei, iar în ultimul timp se mutase în Costinești, acasă la iubitul ei, Lucian Ștefan Gîtiță, care îi este și impresar.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite