„Am suferit foarte mult la momentul respectiv“, a declarat Inna cu privire la accidentul în care a fost implicat tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgic Apostoleanu (54 de ani) din Neptun a fost implicat într-un eveniment rutier în vara anului 2009, când l-a accidentat mortal cu maşina pe un bătrân care mergea pe un scuter.

„Acest incident nefericit a avut loc acum doi ani. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România“, a declarat Inna pentru „Adevărul“ de Constanţa.

La 14 august 2009, Georgic Apostoleanu își conducea Dacia 1310 pe șoseaua Constanța - Mangalia. La ieșirea din comuna 23 August, șoferul a lovit un moped manevrat de Traian Preoteasa (68 de ani), care se deplasa în același sens de mers spre Mangalia.

Polițiștii au stabilit că Apostoleanu nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul aflat în față. În urma coliziunii violente, mopedul a luat foc. Bătrânul Traian Preoteasa a murit mai târziu la spital, iar șoferul Georgic Apostoleanu este cercetat pentru ucidere din culpă. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. AFLĂ MAI MULTE DESPRE ANCHETĂ!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite