Constanţa: Spania este marea favorită la casele de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţenii au început să facă pariuri pentru meciul dintre naţionalele de fotbal ale Olandei şi Spaniei de mâine seară. Casele de pariuri au fost luate cu asalt de microbişti de la primele ore ale dimineţii. Majoritatea pariorilor susţin că Spania va deveni campioană.

CITEŞTE ŞI:

Ambasadorii Spaniei şi Olandei, sub semnul caracatiţei Paul GALERIE FOTO

Opţiunea suporterilor este reflectată în cotele de câştig ale pariurilor. Stanley Bet are o cotă de 2.20 pentru Spania şi 3.10 pentru Olanda, Bet Cafe Arena indică 2.10 pentru Spania şi 3.45 pentru Olanda, iar Parisport dă Spaniei cota 2.30 şi Olandei cota 3.40.

În plus, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, firmele de pariuri sportive au venit în întâmpinarea suporterilor cu tot felul de oferte.

Spre exemplu, la GS Bet, suporterii au la dispoziţie Super pariul Happy Hour: pariezi între orele 12.00 - 13.00 şi beneficiezi de o mărire cu 20% la cota favoritei la meciurile zilei.

„Eu am pariat 50 de lei pe Spania. Sunt sigur că vor câştiga pentru că sunt cei mai buni“, a declarat Marius Sandu (46 de ani) din Constanţa. 

Şi Cosmin Nedelcu (33 de ani) a pariat cu aceeaşi echipă. „Spania are trei linii puternice: apărare, linia de mijloc şi atacul. Ei se bazează foarte mult pe forţa fizică a jucătorilor“, a spus bărbatul zâmbind.

Finala va avea loc duminică, la ora 21.30, pe stadionul Soccer City din Johannesburg.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite