Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Constanţa. Vezi aici rezultatele finale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 3.000 de liceeni constănţeni au depus contestaţii pentru recorectarea lucrărilor de la Bacalaureat 2011. Lucrările de la Constanţa au fost trimise la un centru de examen din Bucureşti.

Liceenii aşteaptă cu nerăbdare afişarea, astăzi, a rezultatelor şi, speră ei, modificările la note în urma recorectării lucrărilor.

Cele mai multe contestaţii au fost depuse la disciplina Limba şi Literatura Română: 960 şi la Matematică T2 - 846. Vezi aici centralizatorul cu numărul de contestaţii pe discipline!

Rămâi pe constanta.adevarul.ro pentru a vedea primul rezultatele obţinute în urma recorectării, imediat ce vor fi publicate de Ministerul Educaţiei pe www.edu.ro.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa spun că primele rezultate ale contestaţiilor vor fi afişate la sediile centrelor de examen abia după-amiază. „Rezultatele abia au sosit şi încă se lucrează la centralizare. Le sortăm în funcţie de centrele de examen şi discipline şi abia apoi le vom afişa“, a declarat Gabriela Costea, purtătorul de cuvânt al ISJ Constanţa.

UPDATE, ora 14.40 La Colegiul Tehnic de Marină Alexandru Ioan Cuza din Constanţa, unde a fost înregistrat cel mai mic procent de promovabilitate (2,6%) din municipiul Constanţa, nu au fost încă afişate rezultatele finale. La acest centru de examen au fost depuse peste 100 de contestaţii.

Elevii de la liceul cu cea mai slabă promovabilitate la Bac în municipiul Constanţa au venit relaxaţi să afle notele finale

UPDATE, ORA 14:25  În urma rezolvării contestațiilor, promovabilitatea în județul Constanța a crescut de la 57,6% la 58%. „Este o creștere foarte mică a procentului de promovabilitate, dar tot e bine că mediile au crescut, și nu au scăzut“, a spus Gabriela Costea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

UPDATE, ORA 19:00 În urma recorectării lucrărilor cu note contestate, încă 89 de elevi din județul Constanța au reușit la examenul de Bacalaureat. Înainte de contestații, 1284 de elevi obținuseră note între 6 și 6,99, iar după contestații, numărul lor a scăzut la 933. 1388 de elevi au obținut note cuprinse între 7 și 7,99, înainte de contestații, pentru ca 1152 să fie notați astfel după recorectarea lucrărilor. Cu punctaje între 8 și 8,99 au fost notate  1187 de lucrări, iar după contestații numărul lor a a ajuns la 1177. Note între 9 și 9.99 au obținut 475 de elevi înainte de contestații, pentru ca, după recorectarea lucrărilor, numărul elevilor cu aceste rezultate să fie de 493. Un singur elev a obținut nota 10 la Bac, fapt care a rămas neschimbat și după rezolvarea contestațiilor.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite