UPDATE Recorduri la Liberty Parade: peste 65.000 de tineri şi 20 de DJ pe plaja de la Saturn GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 ore de muzică și dans la Liberty Parade. După-amiază tinerii s-au distrat pe străzile din stațiuni, iar seara au luat cu asalt plaja din Saturn pentru a asista la spectacol.

image

A fost o după-amiază caniculară cu trei camioane pline ochi de petrecăreți costumați care mai de care mai ciudat, alături de un alai impresionant de mașini decapotabile, motocicliști.

GALERIE FOTO CU ATMOSFERA DE LA LIBERTY PARADE 2010

Seara, la scena Liberty Arena s-au adunat peste 65.000 de tineri, cu  mult peste așteptările organizatorilor. 20 de dj au întreținut atmosfera până în zori, pe o scenă de 7 metri înălțime și cu lasere de ultimă generație.

Maraton dance

Gazda evenimentului a fost DJ Vali Bărbulescu, care a încins atmosfera şi i-a ţinut pe turişti în priză. Dacă pe DJ Andi fanii l-au strigat disperaţi când şi-a terminat mix-ul, DJ Optick a reuşit performanţa de a-i ţine pe fani cu mâinile ridicate în aer mai bine de o oră şi jumătate, cât a mixat. 

Tribut lui Michael Jackson, la Liberty Parade

Turiştii prezenţi la Liberty Parade au avut parte de un moment special, imediat după miezul nopţii. Trei tineri în costume cu lumini au dansat în faţa unor ecrane luminate pe muzica lui Michael Jackson.

Lasere şi confeti

Publicul prezent s-a bucurat de 16 ore de mixuri, de costumaţii excentrice, alcool, fluiere şi zeci de mii de waţi. Laserele au acoperit cerul deasupra scenei amplasate pe plajă, iar milioanele de confeti au zburat deasupra celor prezenţi la eveniment.

Disperare la Above&Beyond

În jurul orei 2.30 dimineaţa, pe scenă au urcat britanicii de la Above&Beyond, numărul patru mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag.

Turiştii beţi de muzică şi alcool au adormit pe plajă, pe mixurile DJ-ilor prezenţi la eveniment. În urma lor au rămas mii de tone de gunoaie, PET-uri, mucuri de ţigări, confeti şi fluiere.

A început Liberty Parade! Vuvuzelele, vedetele din acest an

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite