A început Liberty Parade! Vuvuzelele, vedetele din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de aseară tinerii au luat cu asalt stațiunile din sudul litoralului pentru a fi primii la distracția Liberty Parade.Tinerii s-au costumat adecvat: Moş Crăciun şi pompierii se numără printre miile de tineri care se vor distra până dimineaţa.

VEZI AICI O FOTOGALERIE DE LA PARADĂ!

Update ora 18.20 Caldura amestecată cu energizante a început să le dea bătăi de cap petrecăreţilor. Se caută un loc cu umbră, pentru ca alaiul să se oprească puţin şi să-şi continue dansul la răcoare. Câteva domnişoare mai îndrăzneţe au renunţat chiar şi la sutien din cauza căldurii.
Staţiunea Neptun - a familiştilor este perturbată şi uimită în acelaşi timp de ceea ce vede. Turiştii au ieşit din hoteluri cu nepoţi, cu copii şi stau şi se uită miraţi la alaiul care trece.

image

UPDATE ora 17.30 În staţiunea Neptun, caravana este aşteptată de alţi petrecăreţi. O parte dintre ei sunt cocoţaţi pe capotele maşinilor. Din cauza căldurii, costumele sunt foarte sumare. Se poartă ochelarii cu forme ciudate, peruci multicolore şi măştile, spre bucuria comercianţilor de chinezării.
Solistul Mateo s-a alăturat şi el caravanei de petrecăreţi.
Circulaţia este oprită pe traseul convoiului. Doar motocicliştii care şi-au pus vuvuzele la ţevile de eşapament reuşesc să facă mai mult zgomot şi să se strecoare printre petrecăreţi.

UPDATE ora 16.50 Hotelierii din sudul litoralului au profitat de avalanşa de turişti sosiţi doar pentru acest week-end şi au majorat tarifele la recepţie cu  50 de lei. Majoritatea tinerilor sunt însă cazaţi la vile, unde o noapte într-un apartament ajunge la 100 de euro.
Tinerii preferă să se cazeze chiar şi câte zece într-un astfel de apartament, pentru că cei mai mulţi dintre petrecăreţi se întorc mâine acasă.

image

UPDATE ora 16.35  În staţiunea Neptun, comercianţii de pe marginea şoselei profită de vad şi vând trei fluiere la 10 lei, iar o perucă multicoloră costă 15 lei.
Majoritatea petrecăreţilor sunt bucureşteni şi vin cu gaşca de prieteni la distracţie. An de an, ei îşi planifică vacanţa de vară în funcţie de Liberty Parade.

UPDATE ora 16.25 Peste o mie de tineri vin pe jos, în întâmpinarea camioanelor.Convoaiele s-au întâlnit la jumătatea drumului. Coloanele de maşini decapotabile cară tineri pe capote, iar unii petrecăreţi poartă şi pancarte cu însemnele „Liberty Parade“.
Se dansează pe străzi, iar turiştii de la terase şi hoteluri salută petrecăreţii. Organizatorii împart fluiere tinerilor dornici de distracţie.



UPDATE ora 16.00
Moş Crăciun se distrează la Liberty Parade! Peste 300 de tineri care au pornit din Olimp în camioanele special amenajate au dat startul celui mai animat eveniment din această vară.
Vuvuzelele sunt vedetele din acest an la Liberty Parade, iar la petrecere a sosit şi Moş Crăciun, pregătit să petreacă toată noaptea. O echipă de pompieri stinge spiritele încinse, stropind cu apă petrecăreţii.
Nelipsitele fluiere şi peruciile multicolore întregesc atmosfera de distracţie. „Suntem oameni în toată firea, cu copii acasă. Am venit special pregătit, cu fluiere şi peruci“, spune bucureşteanul Cristi Popa (25 de ani).
Tinerii costumaţi în mexicani par să fie cei mai avantajaţi – pălăriile imense îi apără de soarele arzător. Temperaturile ridicate sunt ignorate de petrecăreţii care primesc băuturi reci de la promoterii îmbrăcaţi în bikini multicolori.

image
image

Trafic infernal spre litoral. Zece kilometri de mașini la stația de taxare

Mika va cânta pe plaja H2O din Mamaia

Fără Romanian Top Hits anul acesta 

Startul petrecerii se va da la ora 16.00 în staţiunea Olimp. Caravana Liberty Parade, compusă din trei camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va trece prin staţiuni. Camionul Vibe FM va fi pus în mişcare de set-urile lui Christian Green, Cristi Stanciu, Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu. Camionul Pepsi va fi zguduit de DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionul Liberty Parade te aşteaptă  Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

image

Caravana plină de petrecăreţi costumaţi cât mai original şi colorat va ajunge în jurul orei 20.00 la Liberty Parade Arena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn. Duo-ul NTFO va deschide maratonul de zeci de mii de wati. La lăsarea întunericul va debuta setul lui Lucian Bărbulescu, urmat de cel al lui Vali Bărbulescu, DJ-ul care este şi gazda evenimentului Liberty Parade. DJ Andi, Liviu Hodor, dar şi DJ Optick vor intra apoi la platane până după miezul nopţii.



Organizatorii au pregătit și un moment special tribut Michael Jackson. Silueta lui Michael Jackson, proiectată pe un ecran alb, va interpreta alături de dansatori îmbrăcaţi în costume cu lumini.

image

Urmează cei trei membri care alcătuiesc Above&Beyond, cel mai valoros trio al muzicii trance. Ca în fiecare an, soarele va răsări pe malul mării, la Liberty Parade Arena tot în ritmul muzicii, pe beat-urile lui Mihai Popoviciu (Hermannstadt Collective).

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite