Poliţiştii constănţeni către interlopi: „Aveţi grijă să nu încălcaţi legea !“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiativa lui Stila Sarafu, apropiat al clanului interlop „Spaniolul“, de a pune 10.000 de euro pe capul celui care i-a incendiat maşina, nu i-a încântat pe poliţiştii constănţeni.

Incidentul s-a produs joi dimineaţă, pe strada Unirii din Constanţa. Un bărbat, necunoscut deocamdată, a spart geamul lateral cu ciocanul şi a aruncat în interior o sticlă cu benzină, după care a dat foc. Incendiatorul a fost văzut de mai mulţi martori. Mai mult de atât întreg incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere de la o vilă din zonă. Sarafu a anunţat că va oferi 10.000 de euro recompensă celui care vine cu informaţii despre incendiator.

Porsche-ul interlopului constănţean Stila Sarafu a fost incendiat

Poliţiştii au spus că nu au de ce să împiedice demersul lui Sarafu dar îi atrag atenţia să nu îl ducă dincolo de lege. „Noi facem cercetări şi am luat absolut toate măsurile ca să îl prindem pe făptaş. Proprietarul poate întreprinde ori ce demers doreşte însă să aibă grijă să nu încalce legea“, a spus inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa, comisar şef Dumitru Catană.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite