Porsche-ul interlopului constănţean Stila Sarafu a fost incendiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident în lumea interlopă a Constanţei: maşina lui Stila Sarafu, cunoscut pentru implicarea sa în reglările de conturi înregistrate, de-a lungul anilor ,  în oraş, a fost incendiată azi dimineaţă.

Autoturismul era parcat pe strada Unirii. În jurul orei 4.00, vecinii au auzit o bubuitură puternică şi imediat bolidul a luat foc. Oamenii au sunat la 112 şi l-au alertat pe proprietar. Incendiul a fost lichidat în câteva minute astfel încât intervenţia pompierilor nu a mai fost necesară.
Cauza izbucnirii incendiului este clară: o persoană necunoscută a spart geamul din dreapta faţă şi a aruncat în interior o sticlă cu benzină, după care a dat foc. Pentru că flăcările au fost stinse rapid a ars doar tapiţeria maşinii.

Sarafu nu se află la prima păţanie de acest gen: în urmă cu câţiva ani s-a trezit că „duşmanii“ i-au tăiat cauciucurile. Oficial, autoturismul CT 66 STY, nu este înregistrat pe numele său, însă Sarafu este cel care conduce bolidul de ani buni.

Sarafu este un apropiat al grupării lui Lucian Călimărea şi Petrică Tomescu, adversari declaraţi ai grupării „Fraţii“, între cele două clanuri existând, de-a lunigul anilor, mai multe ciocniri, care fac obiectul unor procese aflate pe rolul instanţei.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite