Poliţist constănţean cercetat pentru fugă de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Cornel Bulac, poliţist al Secţiei 2 Poliţie este cercetat penal pentru comiterea a trei infracţiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi instigare la fals  în declaraţii.

Bulac este învinuit jurul că azi dimineaţă, la ora orei 3.45, a intrat cu maşina(CT 28 VIO)  într-un stâlp dreptul hipermarket-ului Real 2. După accident autoturismul a luat foc iar conducătorul a fugit de la locul faptei.

În timpul cercetărilor la faţa locului a apărut cumnatul poliţistului, Cetin Dede (49 de ani) care a declarat că el a condus maşina şi a  provocat accidentul.

După câteva ore de audieri Bulac şi-a mărturisit vina şi a recunoscut că a plecat de la locul accidentului pentru că era sub influenţa băuturilor alcoolice. Testele de sânge au arătat că la ora 12.00, când poliţistul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, avea încă o alcoolemie de  0,20.

Dacă va fi găsit vinovat Bulac riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Cumnatul său, Cetin Dede, este cercetat pentru favorizarea infractorului şi fals în declaraţii.

Poliţistul are antecedente în domeniul conducerii unei maşini sub influenţa alcoolului. În luna mai 2010 maşina lui Bulac a fost accidentată de Bodo, solistul trupei Pro Consul. Deşi la acel moment era în postura de victimă poliţistul a fost cercetat disciplinar pentru că băuse înainte de a urca la volan.

Un poliţist constănţean este suspectat că a fugit de la locul accidentului

Bodo de la Proconsul a accidentat un poliţist băut la volan

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite