Un poliţist constănţean este suspectat că a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent al Secţiei 2 de Poliţie este suspectat că a provocat un accident azi-dimineaţă, în jurul orei 3.45, în dreptul hipermarket-ului Real 2. Poliţiştii au găsit maşina lui Viorel Cornel Bulac (CT 28 VIO) pe bulevardul Aurel Vlaicu înfiptă într-un  stâlp.

Anchetatorii au stabilit că în urma impactului, la blocul motor al autoturismului a izbucnit un incendiu. Flăcările au fost stinse în scurt timp, cu un extinctor. Poliţiştii nu l-au găsit pe proprietarul maşinii la locul faptei, aşa că în acest moment nu ştiu dacă el este cel care se afla la volan. La puţin timp, cumnatul agentului de Poliţie le-a declarat anchetatorilor că el a condus maşina poliţistului. Oamenii legii încearcă să stabilească dacă ruda poliţistului spune adevărul sau încearcă să-l disculpe.

UPDATE / Bodo de la Proconsul a accidentat un poliţist băut la volan VIDEO


Viorel Cornel Bulac a mai fost implicat într-un accident rutier, la 22 mai 2010. Atunci, maşina condusă de poliţist a fost lovită de Bodo, solistul trupei proconsul. La testarea cu aparatul etilotest, Bulac a fost depistat cu o alcolemie de 0.64 de mililgrame alcool în aerul expirat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite