UPDATE Etajele superioare ale unui hotel în construcţie de lângă Liceul Energetic au fost mistuite de flăcări FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un imobil de pe bulevardul Mamaia, la numărul 282, este cuprins de flăcări. Pompierii se află la faţa locului cu patru autospeciale şi se luptă să stingă incendiul. Există pericolul ca focul să cuprinsă şi Liceul Energetic, precum şi o vulcanizare şi un restaurant din zonă.

UPDATE Ora 12.30 O altă autospecială a ajuns la locul incendiului, deşi focul a fost stins. Traficul pe bulevardul Mamaia este în continuare oprit pe banda de mers dinspre Delfinariu spre Mamaia. Autoturismele şi autobuzele sunt deviate pe străzi secundare din cauză că există pericolul ca bucăţi din construcţie să cadă pe şosea.

image

UPDATE Ora 11.45 La o oră de la izbucnirea incendiului pompierii nu au reuşit să lichideze focul.

UPDATE Ora11.25 Martorii spun că focul a pornit din neglijenţa muncitorilor, care s-au apucat să lipească bucăţi de carton cu foc, în apropiere de suluri de vată minerală. Muncitorii nici nu aveau mijloace de intervenţie imediată, astfel că flăcările s-au extins cu repeziciune.

UPDATE ORA 11.05 Imobilul în flăcări aparţine lui Ionuţ Iuruc. Proprietarul aleargă disperat în jurul imobilului şi încearcă să-i ajute pe pompieri să stingă mai repede focul.

Pompierii au ajuns cu greu la intervenţie

Cămătarii din Piața Chiliei sunt liberi 

UPDATE Ora 11.00 Poliţiştii sosiţi la faţa locului au început să evacueze zona. La faţa locului au sosit şi paramediicii de pe SMURD. Ei au fost chemaţi să intevină pentru a acorda primul ajutor unei angajate de la Adris, căreia i s-a făcut rău. Ea a fost dusă în curtea Grădiniţei nr. 7 „Roboţel“.

UPDATE Ora 10.55 Patru echipaje de pompieri se află la locul unde a izbucnit incendiul şi se luptă să stingă focul şi acum. O maşină de pompieri a rămas fără apă şi pentru că nu a găsit un hidrant în zonă să se alimenteze, a luat apă de la o altă autospecială a ISU Dobrogea. Alţi pompieri sting flăcările de la înălţime, de pe scările autospecialelor.

Cămătarii din Piaţa Chiliei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile

În zonă există pericolul ca o vulcanizare şi restaurantul Adris să ia foc, dar şi ca două butelii aflate în interiorul unităţii alimentare să explodeze.

image

Unul dintre martori, Teodor, care lucrează la firma de vizavi, spune că a ieşit la ferească şi se uita la maşini. „Am auzit o bubuitură, un ţipăt de bărbat şi apoi am văzut un foc imens“, a spus Teodor.

image

Locuinţa al cărei etaj a luat foc se află lângă restaurantul Adris. Imobilul Adrisi aparţine lui Adrian Şerban, fiul afaceristului Ion Şeban.

UPDATE Ora 10.50 Poliţiştii de la Serviciul Rutier Constanţa au sosit imediat în zona Delfinariu şi nu permit autoturismelor să circule pe bulevardul Mamaia, dinspre Delfinariu către Pescărie.


image

Elevii liceului s-au adunat în curte deşi se aflau în pericol

UPDATE Ora 10.40 Clădirea incendiată se află în curtea liceului Energetic. Elevii de liceu se uită îngroziţi de la geamurile claselor de curs la flăcările care se află la mai puţin de 10 metri de ei. De pe acoperişul clădirii cuprinsă de flăcărie au început să cadă grinzi.

UPDATE Mansarda imobilului este curpinsă de flăcări, iar pompierii pregătesc furtunurile pentru a stinge focul.

În zonă se află şi Liceul Energetic, precum şi un restaurant. Există pericolul ca focul să se extindă şi la casele din apropierea imobilului în flăcări.

Un imobil din zona Delfinariu a luat foc în urmă cu câteva minute. Flăcările ating peste 10 metri înălţime. Pompierii se îndreaptă în acest moment către locul intervenţiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite