UPDATE Nebunie pe şosele! Carambol şi maşini răsturnate în drum spre litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de turişti a fost grav rănită, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer care a intrat pe contrasens. Un alt carambol produs între patru maşini a paralizat circulaţia în Agigea.

Update, ora 15.00  O întreagă familie a fost rănită în urma accidentului de la Medgidia. Poliţiştii au spus că ambele maşini implicate erau conduse de turişti aflaţi în vacanţă. Şoferul care a provocat accidentul se numeşte Florin Sârb (42 de ani) din Moroda, judeţul Arad. El conducea un autoturism Hyundai (B 08 HXP) dinspre Medgidia spre Constanţa. Grăbit să ajungă la mare a făcut o depăşire, trecând pe contrasens unde a acroşat autoturismul condus de Constantin Buzescu (38 de ani) din Cluj Napoca şi care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât ambele maşini au fost proiectate în afara şoselei. Constantin Buzescu, soţia sa Ofelia (41 de ani) şi fiica lor Diana (7 ani) au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Medgidia. Fetiţa în vârstă de şapte ani al unei familii de turişti a ajuns la spital în stare foarte gravă.
Maşina în care familia micuţulul se afla a fost lovită şi scoasă de pe şosea de un alt şofer care a pierdut controlul volanului. Şi maşina conducătorului auto care se face vinovat de producerea accidentului s-a răsturnat pe carosabil.

UPDATE Fostul prefect de Constanţa, Liviu Brăiloiu rănit într-un accident de motocicletă


Un carabol produs în dreptul localităţii Agigea a paralizat traficul în zonă. Patru maşini au fost implicate în accidentul produs în urmă cu aproximativ jumătate de oră.

UPDATE Accident în lanț la Agigea

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite