UPDATE Fostul prefect de Constanţa, Liviu Brăiloiu rănit într-un accident de motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Tit Brăiloiu a fost implicat ieri seară într-un accident de motocicletă produs în faţa clubului Bamboo din staţiunea Mamaia. Martorii au relatat că fostul prefect de Constanţa a pierdut controlul bolidului după ce un taximetrist i-a tăiat faţa.

Update: „Este un nenorocit“

Liviu Tit Brăiloiu a povestit, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa cum s-a produs accidentul de miercuri seara. „Mergeam liniştit ca orice om pe banda 1 iar taximetristul de pe banda 2 efectiv mi-a tăiat faţa şi m-a şi atins.  Eu mergeam cu 50-60 kilometri la oră. M-am dezechilibrat, am cazut, m-a tăvălit motocicleta vreo 20 de metri şi am ajuns în bordură. Din fericire au existat şi oameni de bine, o domnişoară, care mi-a dat apă prin cască pentru că leşinasem şi a avut grijă până a venit ambulanţa. Nu e posibil să loveşti un om şi să fugi. Este un nenorocit. Chiar dacă nu m-ar fi lovit, nu este posibil să treci pe lângă un om rănit şi să nu opreşti. Sper din suflet că îl vor prinde“, a afirmat Liviu Tit Brăiloiu.

image

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00 în faţa clubului Bamboo din Mamaia. A existat un singur martor care a spus că cel care a provocat accidentul este şoferul unui Logan de culoare galbenă, maşină de taxi. Martorul a spus că motociclistul circula regulamentar pe banda 1 a bulevardului, moment în care taximetrul i-a tăiat brusc faţa, schimbând benzile, de pe 2 pe 1.

image

Fostul prefect a pierdut controlul vehiculului, o motocicletă Kawasaki cu număr de înmatriculate CT 16 BNX, s-a dezechilibrat, a căzut şi a fost târât de motocicletă pe câţiva zeci de metri. Motocicleta s-a oprit doar când a întâlnit o bordură.

Motociclist spulberat de un taximetrist în faţa clubului Bamboo din Mamaia

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă care l-a preluat pe Liviu Brăiloiu  şi l-a dus la spital.  Fostul prefect de Constanţa purta casca de protecţie şi ca urmare nu a fost grav rănit. El nu a rămas internat peste noapte.

Drama neurochirurgului Corneliu Marinescu, nenorocit pe viaţă în urma unui accident rutier

Poliţiştii cercetează încă acest caz. Anchetatorii au spus că au verificat motoclicleta şi nu au găsit urme din care să rezulte că vehiculul a fost acroşat.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite